/ Gulliver/Getty Images
Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл ще настояват за засилена и по-ефективна охрана в Канада, след като се оттеглят от кралските си задължения.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Earlier today @edward_enninful, the Editor in Chief of @britishvogue shared: “#ForcesForChange, guest edited by The Duchess of Sussex @SussexRoyal, was our fastest-selling issue in the history of #BritishVogue ( sold out in 10 days) and the biggest-selling issue of the past decade. I can't wait to see what 2020 has in store...” • To celebrate, we wanted to share this never before seen video behind the scenes with Edward and The Duchess of Sussex on the creation of this special issue. Please note, this was filmed last August in London. Congratulations to all of those who took part in the 2019 September issue, and huge thanks to those who supported and helped make this a success! Video credit: Directed by @kloss_films Copyright @sussexroyal

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on


Двойката се съгласи да спре да използва марката си Sussex Royal, когато се оттегли като старши членове на кралското семейство на 31 март, но настоя за по-засилена охрана. И до момента не е ясно кой ще плати за нея, въпреки че според слуховете бащата на Хари - принц Чарлз, се е съгласил да поеме временно плащането по сигурността на двойката в Канада.

Нов удар върху принц Хари и Меган

В изявление на уебсайта си Хари и Меган съобщават: „Договорено е херцогът и херцогинята на Съсекс да продължат да изискват ефективна сигурност, за да защитят тях и сина им. Това се основава на факта, че херцогът е публична личност, както и на това, че е роден в Кралското семейство, а също и на военната му служба, собствения независим профил на херцогинята и споделеното ниво на заплаха и риск, документирани през последните няколко години". Постът завършва с думите, че повече подробности не могат да бъдат съобщени от съображения за сигурност.

Появиха се първи снимки на Хари и Меган от живота им в Канада

Двойката също така твърди, че няма закон или правило, което да им попречи да използват думата "royal" в своята марка, но въпреки това обещават да не я използват след пролетта на тази година.

35-годишният Хари и 38-годишната Меган обявиха решението си да се оттеглят от кралското семейство в публикация в Instagram миналия месец.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС