/ Gulliver/Getty Images
Принц Хари и Меган Маркъл бяха забелязани заедно за първи път след Мегзит да слизат от пътнически самолет на летището във Ванкувър след полет от САЩ.

По-интересният момент беше, че те сами носеха багажа си, което предизвика световните медии да излязат с безброй коментари за вече обикновения им начин на живот.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Очень счастливые Меган Маркл и принц Гарри были замечены в аэропорту Виктория: в День Всех Влюбленных чета возвращалась из США в Канаду коммерческим рейсом 😉 Кажется, выход из БКС действительно пошел им на пользу, и возлюбленные совсем не жалеют, что покинули Великобританию и распрощались с королевским образом жизни 🍾 Как вам образ экс-герцогини?

A post shared by СЛУХИ ⚡ ЗВЁЗДЫ ⚡ КОМПРОМАТ (@zvezdnye_news) on


Смята се, че Хари и Меган са били в САЩ без бебе Арчи, за да представят бизнес начинанията си. А гледайки усмивките им, най-вероятно мисията им е била успешна. Явно шумът около решението им да се откажат от кралските си привилегии вече е зад гърба им.

Не остана скрит променения стил на популярната двойка и ежедневното, семпло обличане.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New photos of Meghan and Harry taken on Friday as they landed back on Canadian soil after their USA trip 😍

A post shared by Sussex Royal (@sussexroyalmh) on


Медиите във Великобритания отбелязаха, че за пътуването Меган е използвала еко линия. Обувките ѝ бяха марка Rothy's, която е известна с използването на рециклирани бутилки от вода в производството си. Черните пантофки на херцогинята се продават за 125 долара. Спортният ѝ сак бе от Re-Nylon от линията на Prada. Принц Хари пък заложи на сини дънки, светло сив пуловер и шапка.

По всичко личи, че бившата кралска двойка е нетърпелива да започне своя нов живот.
 
За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук