Фронтменът на Simply Red е спал с над 1000 жени
Фронтменът на Simply Red е спал с над 1000 жени / Guliver/Getty Images

Фронтменът на британската група Simply Red Мик Хъкнъл призна, че през 30-годишната си кариера като музикант вероятно е преспал с над 1000 жени, пише в. "Дейли експрес".

Червенокосият 54-годишен вокалист преди е споделял, че в зенита на славата му през 80-те години на миналия век през леглото му са минавали по три жени на ден. Сега Хъкнъл е признал в откровено интервю за в. "Дейли телеграф", че впечатляващата бройка на сексуалните му завоевания "вероятно" е действителна. Запитан дали наистина е спал с толкова много жени, фронтменът на Simply Red отговаря: "Напълно е вероятно. Никога не съм го отричал, но и не съм твърдял подобно нещо. Не съм се хвалил със завоеванията си, нито съм ги броил".

Мик Хъкнъл, който не е крил, че е пристрастен към секса, допълва, че навремето, когато е бил обект на желание от страна на дамите, се е чувствал като "дете в магазин за бонбони" и просто не е можел да отказва.

Сред завоеванията на Хъкнъл са звезди като холивудската актриса Катрин Зита-Джоунс, водещата Улрика Джонсън, актрисата Мартин Маккъчън, супермодела Хелена Кристенсен, припомня изданието.

Дните на прелъстител вече са зад гърба на фронтмена на Simply Red. Сега той е предан на партньорката си Гейбриъл Уесбъри, от която има дъщеря, Роми, родена през 2007 г.

Неотдавна Мик Хъкнъл оповести, че Simply Red ще тръгнат на световно турне по случай 30-годишнината на групата. Концертната обиколка на бандата, сформирана през 1985 г., ще започне в Дания през октомври 2015 г. и ще завърши в Лондон през декември 2015 г.

Източник: БТА