Финалист от руски музикален формат се бори за място в X Factor
Финалист от руски музикален формат се бори за място в X Factor / Нова тв

Финалист от най-популярния руски формат избра сцената на X Factor, за своето музикално бъдеще. „Искам професионалната ми кариера да започне от България!", разказа 15-годишният Кристиян Костов, който пристигна от Москва специално за шоуто. Въпреки огромният музикален пазар в Русия и постигнатите успехи, младият изпълнител желае именно България и X Factor да бъдат неговия трамплин.

Криско отмъкна потенциална стажантка на Заки, който беше специален гост на журито в изминалия епизод. Студентката по право Живка Захариева получи предложение от ментора за стаж в кантората му малко преди r&b изпълнителят да реши да я задържи в шоуто.

С танци и музикално изпълнение реши да се пробва и най-възрастният кандидат в шоуто - 78-годишният Христо Поляков. След своето изпълнение пловдивският музикант реши да се загрее за танц с поредица от клекове, с което доказа на журито, че няма възраст за приповдигнатия дух и чувството за хумор.

Един добре познат на екипа кандидат долетя специално от САЩ, за да разбере дали може да пее толкова добре, колкото и танцува. Марио Михайлов, който е част от балета на X Factor мечтае да застане в ролята на главно действащо лице - този път с микрофон в ръка. Въпреки голямото желание, журито остана категорично, че танците са талантът на Марио, а пеенето може да бъде приятно хоби.

Следете най-интересните новини на официалната фейсбук страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във vbox7.com.