Ева Веселинова
Ева Веселинова / NOVA
В навечерието на едни от най-светлите празници, една от най-чаровните българки сподели радостна вест. Популярната репортерка Ева Веселинова разкри, че е бременна!

Красивата Ева сподели новината в Инстаграм, но нещо повече - тя очаква близнаци. Радостта е двойно по-голяма. Ева качи своя снимка, на която се вижда, че коремчето ѝ е определено пораснало. Под снимката тя написа следното вълнуващо послание. Вижте в канала "Cool News" във vbox7.
 


"Най-хубавият подарък тази година - вече понаедрял и оформен. Време е да споделя тази прекрасна новина!", пише красивата блондинка и продължава:

"Вълнувам се много и съм щастлива, защото в мен бият ТРИ сърца. Животът ми винаги е бил много различен и необикновен. В него няма нищо случайно и излишно. Когато съм имала, съм имала всичко. Когато съм нямала, съм нямала нищо! Живот на крайностите! Не познавам "златната среда". Дори в ролята на майка не ми е отредено да съм обикновена, защото Бог ме благослови ДВОЙНО. Живот и здраве след няколко месеца ще имаме близнаци! Душата ми е слънце!

Ева за момента не разкрива в кой месец от бременността е, както и кой е таткото, но ние ѝ пожелаваме много здраве и спокойна бременност.