Ева Мендес и Райън Гослинг се разделиха
Ева Мендес и Райън Гослинг се разделиха / Guliver/Getty Images

Холивудските актьори Ева Мендес и Райън Гослинг сложиха край на връзката си. Двамата се разделили около Коледа миналата година, а причина за края на романса между тях са различните неща в живота, които всеки един от тях иска.

Райън и Ева се запознаха на снимачната площадка на филма "Мястото отвъд дърветата" (The Place Beyond the Pines) през 2011 година и бяха двойка в продължение на 3 години. "Проблемите помежду им започнаха още през септември миналата година и накрая решиха да прекратят връзката си. Въпреки това те са в добри отношения и не таят лоши чувства един към друг", издаде източник на списание In Touch.

"Нито един от двамата не се среща с нов партньор. Те просто знаеха, че е време да преминат към следващата крачка и да се оженят, но и двамата не бяха сигурни дали искат това да се случи. Райън имаше нужда да се усамоти за известно време и затова си събра нещата и замина за Канада", разказа приятел на двойката пред списание Life & Style.

Според други източници, близки до бившата двойка, желанието на актьора да създаде семейство и любовта на Ева към Холивуд, шумните партита и излизания са станали причина аз края на взаимоотношенията им. "Райън е интровертен, сериозен и истински домошар, докато Ева обича купоните, блясъка и живота на бързи обороти", разкри запознат източник, цитиран от БГНЕС.

Преди време актрисата призна, че няма никакъв интерес един ден да бъде майка. "Не мога да си го представя. Прекалено голям егоист съм", сподели Ева Мендес.