/ Gulliver/Getty Images
Вече цяла година Ана Курникова и Енрике Иглесиас са щастливи родители. На 16 декември 2017 г. семейството на бившата звезда на тениса и певеца порасна с близнаците Никълъс и Луси.

Енрике и Ана разделиха близнаците... за снимка (СНИМКИ)

През последните месеци те често споделят с почитателите си радостни мигове с децата си, като публикуват видеа в личните си страници в социалните мрежи. Двойката показа порасналите бебоци и в навечерието на коледните празници. Енрике публикува видео как си играе с дъщеричката им, а след това се показа и докато танцува с малкия Никълъс на ръце.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Sundaymood 🎄🎄🎄

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on


Ана също публикува видео с момченцето.

Къде е Енрике, докато Ана се забавлява с близнаците им? (СНИМКА)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#weekendvibes 🐒

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on


Енрике Иглесиас и Ана Курникова показаха близнаците си (СНИМКИ)

На 16 декември 2017 г. бившата звезда на тениса Ана Курникова и певецът Енрике Иглесиас станаха родители на близнаци - момченце и момиченце - Никълъс и Луси.
 
Енрике Иглесиас гледа футбол с близнаците (СНИМКА/ВИДЕО)

Новината за звездните бебета тогава изненада мнозина, тъй като 36-годишната бивша тенисистка от Русия и 42-годишния испански изпълнител умело успяха да опазят в тайна щастливото събитие.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#sundaymood 🎄🎄🎄

A post shared by 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) on

 
Тогава Иглесиас сподели още, че въпреки че са заедно от дълго време, с Курникова не правят планове за скорошна сватба. Певецът обясни, че те отдавна са като семейна двойка и са "просто щастливи" от начина си на живот.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук