Диетоложката на звездите, Енджи Касабие, стана майка за първи път. Новината идва от пиара Наско Лазаров, който пусна честитка в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Най-щастливия човек съм на Земята ! @angiekassabie и @rabihelzeinofficial си имат своята първа рожба - Раян ! Нека да бъде благословен и толкова успешен като мама и тати ! Последно време с Енджи пътувахме много,така че може спокойно да го наречем гражданин на света ! Добре дошъл Райън - обещавам да те пазя и слушам, ще те развеждам в парка до нас и черпя сладолед ако мама позволи! Благидаря ти д-р Иван Сигридов @ivansigridov за чудото, за сбъдантата мечта ! Ти си Бог за мен и за всички жени на които си помогнал многократно ! Енджи заслужава най-най доброто на Света ! 🙏🏿 Welcome Rayan !!! Welcome to world 🌍!!!

A post shared by Nasko Lazarov PR (@pr.lazarov) on


Вижте в канала "Cool News" във vbox7:

Енджи Касабие и съпругът ѝ Рабих Ел Зейн са станали родители на малкия Раян на 14 януари в 7:00 часа. Лазаров благодари и на доктор Иван Сигридов - гинеколог, помогнал на стотици жени с проблемни бременности.
 
 Официално Енджи Касабие съобщи новината за бременността си по време на лайф на "Игри на волята". Тогава тя издаде, че очаква момче.
 
Енджи Касабие и съпругът ѝ, Рабих Ел Зейн, който е и "Мистър Ливан" 2014, си казаха "да" през 2016 г.
 
Причината Енджи да пази бременността си толкова дълго време от медийното внимание вероятно са двете неуспешни бременности, които има зад гърба си. Тя неведнъж е споделяла за аборта си с близнаци в шести месец, както и още една загуба, но в по-ранен етап.