Елизабет не спечели "Игри на волята", но спечели сърцата на хората. Разговорът с нея го потвърди. Елизабет сподели, че когато е започнало риалити шоуто, тя е имала едва 3000 последователи в Instagram. Днес те са близо 85 000, пише каналът "Красивите българки" във vbox7.
 

Докато гледахме Елизабет в Игрите, я виждахме в светлината на борбен участник, когото условията често принуждаваха да изглежда по доста скромен начин, а истината е, че тя е истинска красавица и за това се убеждаваме в профилите ѝ онлайн.

Елизабет реши да да промени и малко визията си, като внесе нов детайл в прическата - направи си бретон. Нещо повече - вече е и с къдрици.
 
@elizabetvasileva

Curly hair😍

♬ idontneedtocurlmyhairtobepretty - Liv

Иначе самата Елизабет ще бъде част от онлайн риалити, стана ясно преди дни. В него ще се включи и Морунов, обявиха още от организаторите. 

Елизабет продължава да се занимава с онова, което правеше и преди "Игри на волята". Тя е треньор по акробатика на дечица. Тя често публикува сторита с прогреса на възпитаниците си и се вижда, че доста обича работата си.

От снимките ѝ в Instagram виждаме, че Елизабет продължава да поддържа контакти с другите участници. Както писахме по-рано, тя беше част от звездната компания, изгледала заедно финала на Игрите, но по-късно качи и друга снимка от друго събиране. "Наздраве за нашето приятелство", написа Елизабет под снимката.