Таланта, който притежават добрите актьори е страхотно нещо. По-възрастните актьори могат лесно да се превърнат в ученици, а младите актьори лесно да влязат в ролята на възрастни, без зрителите дори да обърнат внимание на това. Вижте няколко актьорски дуета, чиято разлика във възрастта наистина ще ви изненада, в канала "Top Of The Tops" във vbox7:

Джъстин Тимбърлейк и Оливия Уайлд

Дилъри на време (In time)

В този научнофантастичен филм Оливия Уайлд влиза в ролята на майката на Джъстин Тимбърлейк. Във филма тя е на 50 години, а синът ѝ на 28. Но в действителност Уайлд е с 3 години по-млада от Тимбърлейк. Когато филмът излиза на пазара, Оливия е на 27 години, а Джъстин на 30.

Джъстин Тимбърлейк и Оливия Уайлд
Gulliver/Getty Images


Шер и Мерил Стрийп

Mamma Mia! Отново заедно (Mamma Mia! Here We Go Again)

В продължението на легендарния мюзикъл “Mamma Mia!” Шер влезе в ролята на майката на Мерил Стрийп. Певицата беше толкова убедителна, че никой дори не осъзна, че Шер е само с 3 години по-възрастна от Мерил Стрийп.

Ема Стоун, Дан Стивънс, Люк Евънс

Красавицата и звяра (Beauty and the Beast)

Ролята на Бел е изиграна от 27-годишната Ема Уотсън. В Звярът се превъплъти Дан Стивънс, който е с 8 години по-възрастен от актрисата. А Люк Евънс, който играе влюбения Гастон е най-възрастният в този любовен триъгълник - по това време той е на 38 години.

Уинона Райдър и Анджелина Джоли

Луди години (Girl, Interrupted)

Уинона Райдър е с 4 години по-възрастна от Анджелина Джоли. Но във филмите времето просто работи по различен начин и трилърът „Луди години“ го доказва. 28-годишната Уинона изиграва ученичка от гимназията, която влиза в психиатрично заведение. А 24-годишната тогава Анджелина е в ролята на 24-годишно момиче. Джоли получава Оскар за тази роля.

Уинона Райдър и Анджелина Джоли
Gulliver/Getty Images

Гуинет Полтроу и Брад Пит

Седем (Seven)

Брад Пит и Гуинет Полтроу са двойка във филма „Седем“. Зрителите дори не разбират, че Полтроу е с 9 години по-млада от Пит и че по това време актрисата е само на 23 години. По време на заснемането на филма Брад и Гуинет за двойка и в живота и са на крачка от това да се оженят.