Крис Прат и Катрин Шварценегер започнаха да се срещат миналото лято
Крис Прат и Катрин Шварценегер започнаха да се срещат миналото лято / Gulliver/Getty Images
Холивудският актьор Крис Прат и Катрин Шварценегер - дъщерята на Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър, сключиха брак, съобщи Контактмюзик.
 
Крис и Катрин, които започнаха да се срещат миналото лято, се ожениха в рамките на романтична церемония в Монтесито, Калифорния, в присъствието на свои близки и приятели.

Красавиците на Терминатора: Катрин и Кристина Шварценегер
 
"Атмосферата бе прекрасна - навсякъде имаше много цветя и зеленина", сподели източник, цитиран от сп. "Пийпъл".
 
Сред присъстващите бяха родителите на Катрин - Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър, както и 6-годишният син на Крис - Джак.

ГАЛЕРИЯ: Звездни родители и деца на екрана и в живота
"Цялото семейство, включително родителите й Мария и Арнолд, си направиха сватбени снимки - допълни източникът. - Всички бяха много щастливи."
 
След церемонията гостите пиха коктейли на моравата и бяха забавлявани с изпълнения на живо на банда. "Имаше единствено местни храни, включително огромно количество пресни зеленчуци - отбеляза източникът. - Беше избрано леко лятно меню. За десерт имаше малини, боровинки, френско грозде."
Тридесет и девет годишният Прат по-рано беше женен за холивудската актриса Ана Фарис, но двамата се разделиха през юли 2017 г., като Крис оповести новината на страницата си във Фейсбук.
 
След бурна романтична връзка с Катрин, Прат съобщи през януари в Инстаграм, че се е сгодил за нея.
Той се прочу с ролите си в поредиците "Пазители на галактиката", "Джурасик свят", "Отмъстителите" и филмите "Великолепната седморка", "Тя" и "Враг номер едно".
 
Катрин е най-голямата дъщеря на Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър. Освен като журналистка и блогърка, Катрин се изявява и като писателка - авторка е на няколко книги, сред които детската книжка "Маверик и аз", публикувана през 2017 г.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА