Емоциите на съквартирантите на предела си
На крачка от големия финал днес двама от съквартирантите ще напуснат Къщата. В сряда те посочиха кой според личния им поглед е най-достоен да стане победител в Big Brother: Most Wanted 2018. Албена, Никита и Цецо се оказаха с най-малко гласове и днес двама от тях ще си тръгнат от шоуто по волята на зрителите. Кой ще се нареди в списъка на финалистите ще разберем довечера в 21:00 часа в ефира на NOVA.

Гъмов
NOVA

Скандалите обаче продължават да изпълват Къщата. След мисия "Жива връзка" съквартирантите се подадоха на емоцията и този път, изненадващо спокойният и уравновесен Уош повиши тон и думите му бяха остри като нож. Какво провокира рапъра да избухне ще видим тази вечер.

Уош
NOVA

Последната мисия за сезона успя да разтърси емоционално всеки един от съквартирантите. Те описаха живота си в Къщата през изминалия месец - как са се променили, какво са научили и какво са запомнили от това приключение.

Джулиана Гани
NOVA

Днес ще чуем техните най-искрени и откровени думи точно в 21:00 часа в предпоследния епизод на Big Brother: Most Wanted 2018.

Съквартирантите в Big Brother: Most Wanted (СНИМКИ)

Актуални новини ще откриете на уебсайта и на официалната Facebook страница на предаването.