Даниел Крейг иска да продължи да е Бонд, Джеймс Бонд
Даниел Крейг иска да продължи да е Бонд, Джеймс Бонд / Guliver/Getty Images

Британският актьор Даниел Крейг възнамерява да продължи да се снима в образа на Джеймс Бонд, докато изискванията към ролята не станат прекалено големи за него, съобщи Контактмюзик.

Крейг за пръв път се превъплъти в ролята на агент 007 във филма "Казино роял" от 2006 г., а четвъртият филм, в който изпълнява ролята на супершпионина на Нейно величество - "Спектър" на режисьора Сам Мендес, трябва да се появи по екраните във Великобритания следващия месец.

Кой е най-големият пияч във филмовата история на Джеймс Бонд?

Макар че актьорът е сключил договор да се снима в още един филм от поредицата, филмови критици от месеци спекулират, че Крейг ще я напусне след излизането на "Спектър" по екраните.

Сега обаче стана ясно, че Даниел Крейг настоява да продължи да се снима в същата роля, докато здравето му позволява да го прави.

Даниел Крейг: Джеймс Бонд е сексист и женомразец

"Каскадьорските номера ми се удават по-лесно - имам множество добри дубли", разказа 47-годишният актьор пред сп. "Ивент". „Работя усърдно за ролята. Не е лесно, но такъв е животът. Ще продължа да се снимам в ролята на Бонд, докато се чувствам добре физически. Сключил съм договор, за да участвам в още един филм от поредицата, но не се наемам да правя прогнози".

Източник: БТА