D2 взривиха Турция
D2 взривиха Турция / снимки: Virginia Records

D2 откриха с много силен лайф втория ден от фестивала Rock N Coke в Истанбул. Групата свири на 19 юли от 14:00 ч. на голямата сцена на най-мащабното събитие на открито в Турция. 50-минутният сетлист на бандата, включващ парчетата Breakdown, Deadman, Primal, Stars from Oblivion, Fire in the Hole, накара публиката да избухне и да запомни светкавично част от текстовете. Веднага след тях на същата сцена забиха Cold War Kids, Razorlight, Kaiser Chiefs и Linkin Park!

След взривяващото си представяне зад кулисите Митко Кърнев, Дидо и компания дадоха интервюта за световни медии като списание Spin. Журналисти от различни държави поискаха промо материали на групата, момчетата си размениха контакти и с  останалите банди в бекстейдж, включително и Linkin Park.

Организаторите на фестивала Pozitif също изказаха възхищението си от българската група и обещаха, че това е само началото.

Ден след края на феста D2 и екипът на режисьора Васил Стефанов заснеха и видеоклип към най-новото парче на групата Fake It. Видеото се планира да бъде пуснато през септември, първо в българската си версия.

D2 взривиха Турция
netinfo