Цигулката на Мария от Hypnotic звучи в дискотека
Цигулката на Мария от Hypnotic звучи в дискотека / netinfo

Красавицата Мария от Hypnotic получи покана за безкрайно интересен за нея експеримент – да импровизира с цигулка върху клубна музика на официалното откриване на клуб-дискотека на 25 октомври. Спектакъл, зареден с много емоции и изненади, е подготвил за всичките си гости собственикът на заведението. Една от най-вълнуващите сред тях е виртуозната цигулка на атрактивната музикантка. За Мария няма написани ноти. Съвместно с DJ Кико, който ще стои зад пулта на откриването на заведението, избрали парчетата и създали перфектната спойка между класическо и супер модерно звучене.

“Много се вълнувам, защото съм луда по такива експерименти”, признава Мария, която се занимава и с рекламата и сайта на Hypnotic. “Аз страшно харесвам хаус музиката и искам да се занимавам точно с такива неща и занапред”, разказва още тя. Целият квартет музикантки доста харесват този тип импровизации.

Според момичетата класическата музика може истински да “оживее” тъкмо в клубовете и дискотеките. “Подобни изяви от Hypnotic предвиждаме и в бъдеще”, споделя Мария.