Само преди дни се състоя едно от най-големите лайфстайл събития на Балканите. Става въпрос за сватбата на Велко Ражнятович, синът на на популярната сръбска певица Цеца Величкович. Вижте в канала "VIP Box" във vbox7:
 
Събитието е било повече от пищно и бляскаво, повече от шумно и мащабно. Църковният брак е сключен в най-големия православен храм на Балканите - "Св. Сава".
 
Младоженците пристигнаха за щастливото събитие със скъп автомобил, който някога принадлежал на друга известна сръбска певица - Драгана Миркович.
 
Булката е Богдана Родич, чиято професия е продавач на месо. Всъщност семейството на Богдана има няколко месарници в сръбската столица. Велко пък е боксьор.
 
Красавицата е сменила няколко сватбени рокли, като дори се твърди, че една от тях е била на свекърва ѝ, на Цеца. Именно в нея Цеца се омъжила за Желко Ражнятович.
 
Младото семейство вече очаква първия си наследник, като новината за бременността се появи още през октомври.
 
"Щастлива съм, това е страхотна новина за семейството ни. Чакам с нетърпение. В началото, когато Велко ми каза, не можах да повярвам. Емоциите бяха неудържими. Не мога да опиша усещането с думи", написа Цеца в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cheers 😂🥂 | #ceca #cecaraznatovic

A post shared by CECA FAN PAGE | 19.8k 💫 (@fansofceca) on


И говорейки за пищност, ето я и сватбената торта на събитието.
 
Гостите на сватбата са били над 500. Младоженецът пък е бил с емблематичния ланец на Аркан.