Годината е 2022-ра и "висока, слаба, руса със сини очи" остана стандарт за красота някъде в миналото. Въпреки че в България все още сме далеч от нормалното в твърде много сфери, когато говорим за инфлуенсъри, има няколко родни онлайн профила, които истински радват със своето разнообразие, пише каналът "Celebrity Box" във vbox7. Ето кои са те:

Елекса

Кой да предположи, че една геймърка с шарена коса, диоптрични очила и без разголени снимки ще има повече последователи в социалните мрежи от разни инфлуенсърки, рекламиращи прах за пране и вафли? Елекса е точно такава! И е обожавана от стотици хиляди.
 

Адриан

Адриан доби голяма популярност в TikTok заради видеата, в които се гримира. Той доби прозвището българският Джеймс Чарлз, като единствената разлика е, че засега около Адриан няма такива драми и скандали. Въпреки че е харесван от стотици хиляди, преди време Адриан се оплака, че е бил жертва на насилие и то от непознати заради начина, по който изглежда. 
 

Веселка Маринова

Тя е едно от най-слънчевите момичета на родния TikTok, но и сред най-хейтените. Защо? Защото не се вписва в стандартите за красота. А красива ли е? О, да! Тя неслучайно спечели конкурса "Мис Плюс Сайз" България. Най-хубавото в цялата история е, че на Веси не ѝ пука от хейтърите и продължава да разбива на пух и прах наложените тесногръди представи за красота.
 

Кристиан Костов

Изпълнителят е доказателство за това, че често най-големите таланти остават неразбрани. Въпреки че Кристиан e обичан буквално от стотици хиляди хора по цял свят, в България се хващаме за това, че се снимал с кимоно, грим или с маникюр. Но той определено е един от най-цветните и ярки представители на новото поколение.
 

Карин Околие

Атлетката носи с гордост националния екип на отбора ни по лека атлетика, а красотата ѝ е причината да работи с не един международен бранд. Въпреки това Карин е споделяла, че нерядко е била жертва на разни подмятания в училище.
 

Поли Бобева

TikTok-ърката вероятно е най-татуираната жена в България. Поли често е обект на хейт и от двата пола, но като цяло мъжете са тези, които по-често я заливат с обиди. Красавицата сподели, че често е съдена от хората за външния си вид, облеклото, татусите и пиърсинга. Дали ѝ пука? Абсолютно не! Нещо повече - тя обича живота и работата си.