Благотворителност и екстремни изпитания очакват Супергероите
Благотворителност и екстремни изпитания очакват Супергероите / Къртицата 2: Разтърсване

В съботното предаване Супергероите ще дарят 10 000 лв. от сметката на Групата за изграждането на възстановителен център за деца с онкохематологични заболявания. След снощното въздушно предизвикателство Къртицата се сдоби с 8000 лв., а финансовият баланс за момента дава преднина на Групата - 135110 лв. срещу 63740 лв.

Тази вечер участниците ще представят и тениските, които лично изрисуваха, за да подкрепят тази благотворителна кауза, и които ще бъдат разпродадени на импровизиран търг. Албумът със снимки на тениските ще бъде публикуван на страницата на Къртицата 2 във Facebook, а всеки желаещ за закупи дадена блузка, трябва да хареса съответната снимка. Крайните купувачи ще бъдат избирани на лотариен принцип и ще присъстват на живо на полуфинала на предаването следващия петък.

Тази вечер голямата Битка от Арената обещава екстремни изпитания за осемте Супергерои. Разделени на два отбора по четирима, те ще трябва да търсят с уста ключове в купички с помия, да преодоляват 20-метрова стълба и да скачат с бънджи от 65 м.

Довечера, Бориса Тютюнджиева за пореден път ще се яви на елиминационнен тест, след като снощи зрителите я номинираха за Къртица. Заселниците за последен път ще имат възможност да забият копията си пред своя избраник за саботьор.

Във финалната седмица на Къртицата 2 седем Супергерои ще бъдат на крачка от заветната победа. В петъчното живо предаване предстои да видите общия елиминационен тест, който ще отстрани най-слабо представилият се участник. На съботния финал шестимата отново ще се явят на тест, един ще отпадне, а всяко следващо изпитание и Битка ще бъде съпроводено от нов елиминационен тест. Къртицата ще се ползва с имунитет, а накрая ще останат трима финалисти, като един от тях ще бъде самата Къртица. Тя ще бъде разкрита минути преди края на играта, а съдбата на последните двама участниците ще бъде решена от гласовете на зрителите. Те ще определят големият победител в Къртицата 2.