Бившият на Ева Мендес разхожда кучето на Райън Гослинг
Бившият на Ева Мендес разхожда кучето на Райън Гослинг / снимка: Guliver/Getty Images

Бившият приятел на Ева Мендес е натоварен от актрисата с тежката задача да разхожда кучето на настоящия мъж до нея Райън Гослинг.

40-годишната звезда, която споделяше живота си с режисьора Джордж Аугусто в продължение на 10 години, му възложила да се грижи за кучето на канадския актьор, докато двамата са далеч заради работните си ангажименти.

Освен неин настоящ приятел, Аугусто продължава да работи за звездата в ролята на личен асистент и погледнато от този ъгъл е задължен да разхожда кучето на Гослинг, което по ирония на съдбата също носи името Джордж.

„Джордж се почувства истински унизен, когато Ева му връчи лист с инструкции как точно да се грижи за домашния любимец на Райън. Той обаче не можа да й откаже, защото отчаяно иска да запази работата си при нея”, коментира източник на RadarOnline.com.

Според слуховете, недоволен от неудобното положение, в което красавицата го е поставила, Джордж помолил Мендес повече никога да не си позволява ситуация, „в която той да се грижи за другия Джордж”, разкрива БГНЕС.