/ NOVA
Две от племената ще получат сурови наказания
Безпрецедентна ситуация очаква трите племена в “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Развитието на териториалната битка ще доведе до неочакван развой на събитията, а две от племената ще получат сурови наказания за действията си по време на играта.

Племето на Храбрите, което направи грешно предположение в кастинг дуела в събота, ще стартира битката в повече от неизгодна позиция, докато Силните и Дръзките ще се възползват от комфортно предимство.

NOVA

Междувременно разделението в лагера на Зелените ще продължи, а отпадането на единствения съюзник на Раду в лицето на рисковия мениджър Караолис, ще накара бизнесмена да предприеме изненадващи ответни действия срещу съперниците от женската коалиция.

Кое племе ще превземе Резиденцията, какви наказания очакват нарушителите и какъв ще бъде новият план на Раду, ще разберете в новия епизод на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за „Игри на волята“ 6 може да откриете в сайта, както и в официалните  Facebook страницаInstagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити „След Игрите можете да гледате в Nova PlayVbox7 и YouTube.