Всички известни личности са суетни. Напълно нормално е, като се има предвид, че голяма част от тях се занимават с кино, музика, мода и т.н.
Рядкост е да ги видим без... грим, прическа и всички останали атрибути, съпътстващи славата.

Кои са звездите, които са качили свои снимки без грим, без филтър и други обработки. Напълно натурални и естествени. Вижте в канала "Celebrity Box" във vbox7:

Алиша Кийс 

Талантливата певица спря да носи грим през 2016 г. Тогава тя сподели, че ѝ е омръзнало да съдят за нея по вида ѝ в "суровия свят на развлекателната индустрия", в който "всеки има някакъв коментар как изглеждаш". Макар в последно време да е забелязвана да носи много лек грим, тя все още спазва собственото си правило - да бъде максимално натурална.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Steal his hoodie season. Love the crimson red @therealswizzz ❤️😘❤️😘

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys) on


Джей Ло

50-годишната певица и актриса изглежда удивително. Звездата, която е сгодена за Алекс Родригес, винаги успява да очарова фенове и модни критици със своята визия. Без значение дали става дума за изява по време на концерт, нов клип, реклама или изява на червения килим, Джей Ло изглежда безупречно. Тя не се притеснява да показва лицето си без грим и обработка в Инстаграм.
 
Селена Гомез

Любимката на всички тийнейджъри - нежната и чувствителна Селена Гомез изглежда прекрасно без излишен макиаж.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me, all the time

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on


Кристина Агилера

Певицата винаги е била известна, че обича да залага на много грим. Гласовитата изпълнителка, носителка на шест награди "Грами", предизвика истински фурор през 2018 г., като огря на корицата на модното списание Paper. Тя бе напълно преобразена - без всякакъв грим, с просто око се виждат дори луничките на звездата.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hi mom @papermagazine #Transformation #xtinaPAPER

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on



Дженифър Анистън

Тя също изглежда прекрасно без грим на своята снимка. Звездата от сериала "Приятели" се присъедини миналата година към Инстаграм, но вече има милиони последователи, които радва с различни снимки.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mugshot. (New episode of @themorningshow out TODAY 👏🏼)

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on


Салма Хайек

Нейната снимка без грим ни навява мисли за безгрижие, лято, море и дълги весели нощи.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#nofilter #noretouching

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on