Англичанин е най-големият лъжец в света
Англичанин е най-големият лъжец в света / ThinkStock/Getty Images

59-годишният Мак Нейлър за четвърти пореден път спечели годишното състезание за най-голям лъжец на света, предаде в. "Дейли мирър".

Победителят определи постижението си като "невероятно". Нейлър работи във фирма за оборски тор в град Егремонт в Западна Къмбрия. В това графство в Северозапдна Англия в град Сатън бридж се провежда годишната надпревара по световно надлъгване.

Мъжете лъжат повече от жените

Нейлър спечели приза, като разказа опашати лъжи относно своето кралско потекло и пътуването си до Бъкингамския дворец, където тълпата го посрещнала като кралска особа. На височайшия прием пък Нейлър без да иска изпуснал стомашен газ, при което принц Чарлз бил принуден да запуши носа ...с ушите си.

За какво най-често лъжат мъжете и жените

15-минутният импровизиран разказ на шампиона впечатли журито и публиката. Сребърния медал завоюва Кийт Портър, който разказа как бил завлечен в морето от гигантско чудовище и бил утешен с целувки от две русалки. На третото място се класира дебютантът в конкурса Джо Бенсън, който се упражни на тема как потопил нацистка подводница, като правел "жабки" с подскачащи камъчета по повърхността на морето.

Източник: БТА