/ Gulliver/Getty Images
Днес една от най-популярните и стилни двойки в света на шоубизнеса Давид и Виктория Бекъм празнува 20-та годишнина от сватбата си.

През тези 20 години неведнъж се появиха слухове за развод на Бекъм, за изневери и проблеми с алкохола. Всеки път изглеждаше, че това е краят. Въпреки това, двойката издържа на всички изпитания и за много хора се превърна в пример за подражание.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Truly the best daddy in the world x we love u so much x kisses @davidbeckham x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Дейвид Бекъм, футболист на Манчестър Юнайтед в средата на 90-те години, харесал една от вокалистките на групата „Спайс Гърлс“, която преди това беше виждал само в клипове. Първата среща на футболиста и певицата се състояла на парти след един от мачовете.

ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯ: ВИКТОРИЯ БЕКЪМ - ОТ SPICE GIRLS ДО УСПЕШЕН ДИЗАЙНЕР

На 4 юли 1999 г. влюбените си казаха „да“ на луксозна сватба в Дъблин, на която присъстваха стотици звезди. Но главният гост бе четиримесечният Бруклин - първородният син на Дейвид и Виктория Бекъм. През 2002 г. Виктория роди втория си син на име Ромео.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We ❤️ Miami x Kisses x 🇺🇸

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Пет години след сватбата, през 2004 г., медиите писаха, че футболистът е изневерил на съпругата си. Тя дори направи официално изявление, надявайки се на бърз развод на двойката.

ГАЛЕРИЯ: 11 ПРИКАЗКИ ЗА ДЪЛГА ЗВЕЗДНА ЛЮБОВ

Бекъм обаче не се разведоха, дори през 2005 г. се сдобиха с трети син, Круз. През 2007 г. Дейвид отново бе обвинен в прелюбодеяние, като му бе приписана връзка с Ирма Ничи, която, подобно на Ребека Лус, заяви, че е имала връзка с футболиста. Тогава Виктория, спасявайки ситуацията, заяви, че трудностите само укрепват семейството.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

family birthday dinner @davidbeckham xxx kisses x 💕💕💕💕💕💕

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Четири години по-късно, през 2011 г., на Виктория и Дейвид Бекъм се роди дългоочакваната дъщеря, Харпър.

Сега семейството живее в Лондон с четирите си деца: Бруклин, Ромео, Круз и Харпър. Макар че в последно време има много слухове за раздялата им, на фестивала в Гластънбъри Дейвид и Виктория, които обикновено не показват чувствата си един към друг публично, се прегръщаха и целуваха на концерта „Дъ Килърс“, а преди това се наслаждаваха на почивка в Севиля.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС