Виктория Бекъм
Виктория Бекъм / Guliver/Getty Images
Виктория Бекъм е певица, модел, дизайнер и бизнесдама. Стремителната й кариера започва през 1994 година. Тогава 20-годишната певицата Виктория Адамс става част от Spice Girls. Четирите момичета се превръщат в най-успешната женска група. След като се разделя с колежките си през 2000 година, Виктория гради и солова кариера в продължение на четири години.
 

Виктория Бекъм
Guliver/Getty Images

ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯ: ВИКТОРИЯ БЕКЪМ - ОТ SPICE GIRLS ДО УСПЕШЕН ДИЗАЙНЕР

През 2007 година Spice Girls отново се събират за турне. Последната съвместна поява на знаменитата четворка е изпълнението им на закриването на Олимпийските игри в Лондон през 2012-а, което се превръща в най-споделяния момент от церемонията в социалните мрежи.

Виктория Бекъм
Guliver/Getty Images

Междувременно Виктория се изявява и като модел, а дебютът й на подиума е през 2000 година по време на Лондонската седмица на модата. През 2004 година започва и кариерата й на дизайнер, като създава лимитирана серия облекла, а няколко години по-късно – собствени марки.

Виктория Бекъм
Guliver/Getty Images

Днес Виктория Бекъм вече е признат дизайнер и мнозина модни критици признават, че се е справила по-добре, отколкото се е очаквало.

Виктория Бекъм се изявява и в телевизията, има и две книги, превърнали се в бестселъри.

Виктория Бекъм
Guliver/Getty Images



През 1997 година Виктория Адамас среща бъдещия си съпруг – звездата на английския футбол Дейвид Бекъм. Споделя, че при първата им среща не знаела, кой е той, защото не се интересувала от футбол.

Виктория Бекъм
Guliver/Getty Images

Двамата се женят в Ирландия през 1998 година. Имат четири деца – трима сина и дъщеря. Най-големият им син Бруклин е роден през март 1999 година, брат му Ромео през 2002 година, а най-малкият от тримата братя – Круз, през февруари 2005 година. Дъщерята на Дейвид и Виктория Бекъм – Харпър, е родена през 2011-а.

ГАЛЕРИЯ: 11 ПРИКАЗКИ ЗА ДЪЛГА ЗВЕЗДНА ЛЮБОВ

Виктория Бекъм
Guliver/Getty Images


Днес Виктория Бекъм е сред най-влиятелните британки, а състоянието на семейството й се оценява на стотици милиони паунди.