Всяка жена обича разнообразието в гардероба. Но ако трябва да сме честни, преди да започнем да колекционираме най-различни цветове и форми на любимата ни дреха, роклята например, не е лошо да подредим някои основни дрехи по закачалките, които ще са винаги актуални, модерни, адекватни са най-различни поводи. Те могат да бъдат комбинирани по между си, с други дрешки, а и с най-различни аксесоари за постигането на най-различни визии. Вижте ги в канала на Наталия "Natalis Beauty" във vbox7:

дрехи

Бяла риза

Красива, стилна, в класическа кройка или пък малко по-различна – асиметрична, с някаква щампа – изцяло по ваш избор. Бялата риза е прекрасна дреха, защото е страхотна в комбинация с елегантен панталон за офиса, акцент под пуловер в черно или ярък цвят за училище, супер в съчетание със слим дънки и цветни обувки, перфектна в комбинация с къси панталонки през лятото.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GM! 😜✌️#bulgariangirl

A post shared by Natalia Takova (@natalia.takova) on


Черен кожен панталон

Черният кожен панталон отдавна не е ексцентрична дреха, която само смелите дами избират. Можете да го комбинирате с широк и удобен мек пуловер, в комбинация с други черни дрехи за една елегантна визия, в която черното е основен елемент, но материите на дрехите са различни и придават дълбочина и определено са интересен избор. Коженият панталон може да се комбинира чудесно и с любимите кецове и дънково яке, с бяла риза, черни боти и официално палто, а и с модерните напоследък карирани ризи. Изобщо страхотна дреха.

Малка черна рокля

Тя винаги е правилният избор. Прави жената да изглежда елегантна, а в зависимост от това с какво комбинираме тази дреха, има многообразие от визии. За лятото роклята е супер със сандали с връзки чак до коляното, една рокля с висок ток винаги ще ви накара да се чувствате и изглеждате секси. Черната рокля може да се комбинира и с кецове за всички по-смели момичета, които залагат на удобството.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gdy kota (@jak_trela) nie ma, myszy harcują 😈 #uk #london #luton #blackdress #highheels #polishgirl #brunette

A post shared by Ewelina Łużyńska (@ewelina_luzynska) on


Бяла тениска

Бялата тениска е друга дреха, която никога не бива да вадим от гардероба си. Тя се комбинира перфектно с по-елегантен панталон и високи токчета, с дънки и кецове, висок ток и палто, с кожено яке, дори с пола. Просто е фантастична и универсална.

Семпли дънки

Дънките са онази дреха, която винаги ще намери своя повод и място. Удобни, модерни, вечно актуални – абсолютна класика. Комбинират се чудесно със сака, ефирни ризи, тениски, кецове, високи токчета – с каквото се сетите.



Пола, която може да е и секси, и обрана

Всяка жена трябва да има в гардероба си една хубава пола, с която да бъде и секси, и обрана, в зависимост от повода и комбинацията с други дрехи. Например с блуза ще е елегантна, със сако – строго официална, с тениска – небрежно секси, с по-екстравагантна връхна дреха – много гореща.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mom’s day 😂🌺

A post shared by Natalia Takova (@natalia.takova) on



Кои са останалите дрехи, които всяка дама трябва да има в гардероба си - вижте във видеото!