Ако искате бързо и лесно да изгладите яката на ризата или омачканата пола, ако имате проблем със заплитащите се една в друга верижки и ако петното от дезодоранта ви дразни и искате да изчезне бързо, защото нямате време да сменяте блузата си, в новото видео от канала Natali's Beauty ще откриете много практични и полезни решения за всякакви ситуации.

Компилацията от умни и изненадващи трикчета, които всеки трябва да знае ще ви изненадат.

Ето ги и тях:

1. Ако яката на ризата ви се е измачкала и го виждате в последния момент - ето един трик - използвайте преса за коса, за да я изправите. Същото можете да приложите с блуза или пък пола. Само съобразете градусите на пресата спрямо различните материи, които ще гладите.

2. Ако искате да разнообразите гардероба си, може да го направите много лесно с вече наличните дрехи. Роклята може да се превърне в сет от пола с горна част като просто облечете риза или друга блуза отгоре и завържете възел отпред.

3. Ако любимите ви дънки са поотеснели, ето трик и за тях - вземете ластик за коса от текстил. Преметнете го през илика, а след това прихванете и копчето. С тениска отгоре, изобщо не си личи какво сте направили.

Улеснете ежедневието си с няколко хитринки

4. Ако по блузата ви са останали бели следи от стика против изпотяване, най-лесният и бърз начин да почистите петното е с най-обикновена мокра кърпичка с алкохол, която ще неутрализира талка и маслата в козметичния продукт.

5. Ако блузата, която сте избрали, е много красива, но деколтето може да ви изиграе лоша шега - най-лесният начин едновременно да е дълбоко, но и нищо да не се покаже, е да залепите двойнозалепващо се тиксо на блузата, а след това и за кожата. Така си гарантирате свобода на движението и без стрес от изненади.

Няколко хитринки ще ви помогнат да сте по-бодри и отпочинали

6. А ето и най-лесният начин да прикрием презрамки от сутиен. Ако обичате потници с изрязан гръб, но не искате презрамките на сутиена да се подават, захванете ги с кламер.

7. Ако любимите ви сандали нараняват кожата ви, разбира се - можете да залепите лепенка. Ако нямате обаче, използвайте стик против изпотяване, с който да намажете обувката. Този трик е доста странен, но всъщност гарантира, че материята няма да се трие твърде болезнено в кожата ви и ще я предпази от нараняване.

8. Ако пък затворената обувка се е разширила твърде много, поставете тампончета памук за почистване на кожа вътре при пръстите.

Как да се справим с дребните неудобства в ежедневието?

9. Ако нямате специална кутия за бижута с най-различни подразделения, ето как верижките да не се оплитат. Използвайте сламки! Всяка верижка нанизвайте в сламката и така всичките ви бижута ще бъдат добре разделени едно от друго.

10. Още един трик за бижута. Използвайте сода, за да полирате сребърните си бижута. Потопете във вода, а след това с четка за зъби и сода хубаво почистете бижуто.