Блясъкът се завърна на виртуалната церемония по раздаване на наградите Златен глобус, в която номинираните и наградените се включваха чрез Zoom от различни точки на света, съобщи Асошиейтед прес.

Джейсън Съдейкис заложи на суичър в цветовете на дъгата по дизайн на сестра му и бързо се превърна в хит в социалните мрежи.

Джейсън Съдейкис
Джейсън Съдейкис Gulliver/Getty Images

Водещата Тина Фей дори се пошегува след неговата поява и съобщи, че ако някой се интересува откъде може да си купи суичър с качулка като неговия, може да посети уеб страницата nbc.com/globesfashion. Тя обаче не съществува.

Без пищно дефиле на холивудски звезди по червения килим на наградите Златен глобус (СНИМКИ)

Джоди Фостър се включи, за да получи наградата си, в черно-бяла копринена пижама на "Прада". Кучето ѝ Зиги бе с бандана в подобен дизайн. В разговор в Zoom с журналисти по-късно актрисата показа, че е била боса, докато приемала наградата си.

Джоди Фостър
Джоди Фостър Gulliver/Getty Images

"Това е най-добрата церемония на наградите Златен глобус досега. Да можеш да си останеш у дома, но всичко да е толкова реално", каза актрисата.

Кучето на Реджина Кинг дремеше на заден план преди началото на шоуто, докато тя демонстрира тоалета си на "Луи Вюитон" в сребристо и черно.

В дома си в Савана, щата Джорджия, Аманда Сайфред заложи на слънчев, пролетен тоалет на "Оскар де ла Рента", също като други звезди, които казаха, че искат да внесат радост с модните си предпочитания.
Синтия Ериво бе в неоновозелена дълга рокля на "Валентино", а Кейли Куоко похапваше пица в модел на "Оскар де ла Рента".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

Джилиън Андерсън беше сама в Прага и блестеше в зелена вечерна рокля.

Джилиан Андерсън
Джилиан Андерсън Gulliver/Getty Images

Джулия Гарнър заложи на черно-бяло с емблемата на "Прада" и ярко червено червило.

Лавърн Кокс в червена вечерна рокля направи нещо необичайно - тя разговаря с журналисти за Е! и Ен Би Си преди шоуто чрез Zoom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by laverne cox (@lavernecox)

"Исках да се чувствам празнично", каза тя пред Ен Би Си. "Всичко това със света на Zoom е невероятно. Хората могат да правят, каквото пожелаят", каза тя.

Това означаваше "Шанел" за Шира Хаас в Лос Анджелис.

"Хубаво е да имаме какво да празнуваме и заради което да се облечем подобаващо. Аз облякох рокля, за да премина от дневната до кухнята си. Казах си - защо пък не", обясни от Лондон Ел Фанинг, облечена в "Гучи".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning)


Българката Мария Бакалова беше избрала елегантна червена рокля на „Армани“ за церемонията.

Без статуетка, но ослепителна в Armani: Мария Бакалова на наградите Златен глобус (СНИМКА)

Бижутата изпъкваха на фона на вечерните рокли.

Аня Тейлър-Джой направи впечатление с блестящи зелени бижута и палто на "Диор Кутюр".

Аня Тейлър-Джой
Аня Тейлър-Джой БТА

И двете водещи Тина Фей и Ейми Полър бяха облечени в черно за откриването на церемонията и се шегуваха за необичайното разстояние помежду си, докато Фей се опитваше да оскубе Полър през екрана. Двете смениха множество тоалети, както и съзвездието от представящи номинациите и победителите в отделните категории, които се включваха чрез Zoom.

Освен домашни любимци, в церемонията участваха, макар и с поява на заден план, много деца. Двамата наследници на Марк Ръфало се появиха зад него, докато той получаваше наградата си.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Ruffalo (@markruffalo)

Режисьорът на "Минари" Лий Айзък Чънг прегърна малката си дъщеричка, докато приемаше наградата, а тя го прегръщаше и повтаряше "Аз се молех, молех се, молех се".
БТА