Г. Велев: Гласувах за бъдещето на България
Г. Велев: Гласувах за бъдещето на България / netinfo

Гласувах за бъдещето на България – да е светло, радостно, да има благоденствие за българския народ. Това е голямата цел, към която трябва да се стремим и в ЕС, и навсякъде. Това каза кандидатът за президент Григор Велев, минути след като гласува.

Трябва да мислим за България, ние нямаме друго право освен да работим и живеем за нея, каза още Велев. Той заяви, че в изборния ден ще пише книга, която носи заглавие “Големият заговор срещу България”. Когато човек започне да пише, той не спира, има вдъхновение, поясни Велев. Той уточни, че целият му живот е преминал всеки ден при 12-часов работен ден. Григор Велев допълни, че всичко зависи от избирателите. Хора без програма могат да завършат само с популистки изказвания и обещания, подчерта кандидатът за президент.

“Човек, който има програма, ще я следва, за да даде това, което е намислил и обещал да направи за България”, обясни той. Очаквам да спечеля, да стигна до балотаж, каза още Велев. Той посочи, че за четири месеца Обединение “Целокупна България” е успяло да учреди 123 организации в страната. Направихме всичко възможно нашата кауза да стане достояние на целия български народ, заяви Велев.

Ние не сме празнодумци, не сме популисти, никъде не дадохме обещания, че ще вземем от богатите и ще дадем на бедните, нито обещахме, че ще увеличим заплатите 10 пъти, изтъкна Велев. Той каза още, че българският президент има големи правомощия, но те не се използват. По тази причина според него в страната ни има престъпност и голяма корупция, които отдавна са спомен в Европа. Пожелавам ви да дочакате деня, когато няма да се срамувате, че сте бедните роднини на Европа, завърши Велев. Той беше придружен от съпругата си и внука си.