Версия: Божидар Кузманов пази бременната си съпруга, не е напуснал страната
Версия: Божидар Кузманов пази бременната си съпруга, не е напуснал страната / Dariknews.bg, Лалка Димитрова

Божидар Кузманов е при съпругата си. Жената е в напреднала бременност и състоянието й не е добро, той най-вероятно е при нея, за да я подкрепя. Абсурд е да е напуснал страната. Тази теза представиха днес пред репортер на Дарик Бургас юристите, ангажирани със защитата му.

Неформалният собственик на ресторант „4 You” в Слънчев бряг, който се превърна в стрелбище на 8 юни т.г., е обявен за издирване, заедно с още трима души по обвинение за участие в престъпна група за рекет, търговия с наркотици и трафик на хора.

Арести при възстановка на престрелката в Слънчев бряг (СНИМКИ)

Четиримата така и не се явиха на организираната от МВР възстановка на престрелката в заведението, по време на която изненадващо нахлуха тежко въоръжени полицаи и арестуваха седем от участниците в следствения експеримент, приближени до Кузманов. Ресторантът продължава да бъде затворен от МВР.

Съдът остава в ареста обвиняемите за опит за убийство на Митьо Очите

„Плъзнаха червеи, храната стои по масите от 8 юни, а кюфтета гният в тиганите”, така описаха картината в ресторанта юристи, присъствали на т.нар. следствен експеримент. Заведението е затворено от 20 дни, а цялата храна в него вече е негодна.

Преместиха Митьо Очите в столична болница (ВИДЕО)

„Летището в Брюксел го отвориха на втория ден, а ресторантът в Слънчев бряг 20 дни стои затворен”, коментират в курорта.

Версия Божидар Кузманов пази бременната си съпруга не е напуснал страната
netinfo


Новини от Бургас