Вдовицата на Бай Миле даде показания
Вдовицата на Бай Миле даде показания / netinfo

Документация за фирмени книжа, банкови сметки и сейфове на Бай Миле са изчезнали от мястото на убийството му. Това разказа жена му Силвия Панагонова пред Софийски градски съд. Съдът поднови делото за убийството на Милчо Бонев, четиримата му охранители и пазарджишкия сводник Методи Маринков. Подсъдими са 4 –ма души.

Силвия Панагонова е живяла на семейни начела с Бай Миле и има две деца от него. Тя разказа пред съда, че той я е държал настрани от делата си и тя дори не познавала повечето му приятели, за което сега не съжалява.

Бай Миле и Младен Михалев-Маджо били много близки приятели, прекарвали много голяма част от времето си заедно и има ли среща и в деня на убийството на Милчо в дома на Маджо.

Тя дори научила за разстрела от Младен Михалев. Панагонова отрече Бай Миле да е имал парични взаимоотношения и дългове към лица от чужбина.

Сутринта Милчо Бонев е излязъл от вкъщи с цялата документация, фирмени книжа, банкови сметки и сейфове, която била взета от следователката Весела Илиева и после изчезнала.

Изчезнали и ценности, два пръстена с 4 каратови брилянти и златен часовник на Бай Миле, за което се води дело срещу следователката. Тази документация представлява определен интерес за някои хора, заяви Панагонова.

За утре по делото е призован като свидетел Венцислав Стефанов президент на футболен клуб Славия.