По неофициална информация разследващите са намерили телефона на убитата журналистка Виктория Маринова след разпита на Северин Красимиров.

Транспортираха Северин Красимиров в следствения арест в Русе

Телефонът е бил близо до мястото, където тя е убита. До откриването на апарата се е стигнало след разпита на Красимиров, който сам е разказал какво, кога и как точно се е случило. Признал и къде точно е скрил телефона на Виктория след убийството, съобщава NOVA.

21-годишният Северин Красимиров официално е обвинен в изнасилване и убийство по особено жесток начин. В петък Окръжният съд трябва да реши дали да остане за постоянно в ареста.

Какви са последните разкрития около убийството в Русе?

Признанията Северин Красимиров направил след многочасови разговори в Следствения арест в Русе, където беше докаран по-рано днес. Младият мъж е бил прегледан и от съдебен медик, който потвърди, че физическото здраве на обвинения е добро.  
 

screenshoоt/vbox7


Северин признал, че ударил Виктория, но отрича да я е изнасилил

По неофициална информация по време на първия си разпит от български власти Северин Красимиров е направил важни разкрития, водещи до ключови улики за убийството. В късния следобед разследващи отново заградиха района на убийството и започнаха търсенето на телефона. И го намериха.