Важни разкрития за убийството на Виктория Маринова след разпита на Северин

По неофициална информация разследващите са намерили телефона на убитата журналистка Виктория Маринова след разпита на Северин Красимиров.

Транспортираха Северин Красимиров в следствения арест в Русе

Телефонът е бил близо до мястото, където тя е убита. До откриването на апарата се е стигнало след разпита на Красимиров, който сам е разказал какво, кога и как точно се е случило. Признал и къде точно е скрил телефона на Виктория след убийството, съобщава NOVA.

21-годишният Северин Красимиров официално е обвинен в изнасилване и убийство по особено жесток начин. В петък Окръжният съд трябва да реши дали да остане за постоянно в ареста.

Какви са последните разкрития около убийството в Русе?

Признанията Северин Красимиров направил след многочасови разговори в Следствения арест в Русе, където беше докаран по-рано днес. Младият мъж е бил прегледан и от съдебен медик, който потвърди, че физическото здраве на обвинения е добро.  
 

screenshoоt/vbox7


Северин признал, че ударил Виктория, но отрича да я е изнасилил

По неофициална информация по време на първия си разпит от български власти Северин Красимиров е направил важни разкрития, водещи до ключови улики за убийството. В късния следобед разследващи отново заградиха района на убийството и започнаха търсенето на телефона. И го намериха.