В статията на Джеф Стайн има българска нишка според Цветанов
В статията на Джеф Стайн има българска нишка според Цветанов / netinfo
Това не е първият път, в който има такива нападки срещу нас”, заяви в предаването „Денят” на Дарик председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод статията в “Конгрешънъл куортърли" на американския журналист Джеф Стайн, в която се твърди, че Бойко Борисов е свързан с най-големите представители на българската мафия.

“Винаги сме в очакване на нападки преди изборите за евродепутати”, каза още Цветанов. Но това е процес, който стартира още, когато Бойко Борисов беше номиниран за главен секретар на МВР или по-късно, когато бе избран за депутат.

По реакциите на някои от политическите партии у нас може да се направи логическа връзка за това, че вероятно има политически среди у нас, заинтересовани от подхранването на подобни скандали, допълни още Цветанов, на въпрос дали застава зад позицията на Бойко Борисов, че тази статия е поръчкова.

Запитан дали ще търсят опровержение на статията Цветанов отговори: „Ще направим една комуникация между изданието и нас, което е по-добре от това да търсим опровержение”.