Младежът е шофирал след употреба на алкохол, има и пет други провинения
До два дни ще стане ясно употребил ли е наркотици пияният младеж, който помете с колата си пет паркирани автомобила в пловдивския жилищен квартал "Тракия".

21-годишен пиян шофьор помете пет паркирани коли в Пловдив (ВИДЕО)

Ударените автомобили са с много сериозни материални щети. Това е четвъртият пореден случай с няколко помляни коли само в рамките на година в квартал „Тракия”.

21-годишниятМатериалните щети по автомобилите са огромни. Собствениците са на мнение, че колите им не подлежат на ремонт. От всички пострадали, само един има застраховка "Автокаско".

Най-потърпевша е Златка Терзиева, която е инавалид. Ден преди инцидента е платила всичко дължимо. Днес тя има среща със застраховател, за да оценят щетите по автомобила й.

Десетки зрители на NOVA се свързаха с екипа ни и предложиха да съберат средства за Златка, за да й закупят автомобил. Жената сподели през сълзи, че е трогната от милия жест.

Пиян украинец помете полицейски патрулки и след преследване се заби в къща

От тази нощ има пореден сигнал за гонки в квартала. Според кмета на район "Тракия" Костадин Димов, причината за високите скорости е в подобрената инфраструктура. 21-годишният Георги Георгиев е шофьор от 4 години и е стар познайник на полицията.

Георги Георгиев е в болница с лицево-черепна травма, няма опасност за живота му, съобщиха лекари. Другият младеж, пътувал в колата, е прегледан и освободен за домашно лечение. 

"Той има пет нарушения по закона за пътищата. Последното му нарушение е неспазване на пътен знак", обясни гл.инспектор Ботьо Гиргинов от „Пътна полиция“-Пловдив. До няколко дни стават ясни и резултатите от тестовете за наркотици на шофьора.
nova.bg