"Ние сме на страната на отвратените, а не на страната на отвратителните", това заяви лидерът на ИТН Слави Трифонов във Фейсбук. Той цитира емблематична реплика от филм, посветен на свободата на словото.



"Вие как се чувствате от всичко това, което се случва последно време? Защото то е отвратително, позорно, унизително и в крайна сметка неприемливо. Тези, които базираха цялото си създаване и цялото си съществуване на база на унищожението на другите, се събраха заедно с тях. И ще си правят правителство на ротационен принцип", обобщи Трифонов.

Припомняме, че по-рано в четвъртък стана ясно, че ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ са готови да излъчат премиери от двете формации на ротационен принцип.

Правителство ГЕРБ-ПП: Денков и Габриел премиери на ротационен принцип


"Предложихме на ГЕРБ да стъпим на програмите и на състава на правителство, който може да бъде прецизиран, и имаме и вицепремиер, и премиер на ротационен принцип", това заяви акад. Николай Денков. 

Малко по-късно Мария Габриел върна  празна папка на президента Румен Радев.

Мария Габриел върна празна папка на президента Радев


"Целия бранд “Продължаваме промяната”, казвам бранд, защото те така обичат да се изразяват, та целия бранд “Продължаваме промяната” беше изграден върху тезата анти-ГЕРБ. Даже те, в лицето на Кирил Петков, арестуваха Бойко Борисов. Цялата им риторика в продължение на година и половина изглежда така: Цитирам Кирил Петков: “Кражбите на Борисов и екипа му през последните 10 години са в огромен мащаб. Затова този човек иска да се завърне и да продължи да краде”.
Е, явно ще се завърне и ще продължи", заяви Трифонов.

"Сега скъпи приятели, които четете тези редове, кажете ми вие от коя страна сте? Аз съм отвратен. А вие?", допълни лидерът на ИТН.