Стефан Данаилов
Стефан Данаилов / БГНЕС
Стефан Данаилов отново е в медикаментозна кома, съобщава бТВ като се позовава на негови близки. Актьорът е на апаратно дишане в реанимацията на Военно медицинската академия. От там казаха, че информация ще предоставят единствено на близките му.

"Стефан Данаилов не е по-добре, но не е и по-зле. Няма промяна в състоянието му. Лекарите се борят за него", пише "24 часа" като цитира негова близка приятелка, с която са заедно над 30 г.

"Ако има край, дано да е без болки, да не се мъчи. Иначе е страшно!", надява се тя. Но не разчита на добри новини...

Доведеният син на Стефан Данаилов: Надявам се на чудо (ВИДЕО)

Любимият на поколения български зрители актьор бе приет във Военномедицинска академия заради проблеми с белите дробове. Преди време той претърпя операция на тазобедрена става, която счупи при подхлъзване. Страда и от паркинсон. Лекарите прецениха, че е разумно да го поставят в медикаментозна кома.

Стефан Данаилов вече е в съзнание, иска да гледа мачове на Челси

"В моменти на проблясъци пита за сина си Владко. Момчето дойде да го види, беше тук два дни, спешно прелетя от САЩ. Но си замина", разказа Вежди Рашидов. Председателят на парламентарната комисия за култура и медии непрекъснато е държан в течение за състоянието на своя приятел и прави всички по силите си да помогне.