/ БГНЕС
Стефан Данаилов е изваден от медикаментозната кома и вече е контактен. Това съобщи доведеният му син Росен Цанков след посещение във Военномедицинска академия, където е настанен обичаният актьор. 

Борисов към Стефан Данаилов: С теб съм!

По думите му Данаилов се чувства добре и "иска да гледа мачове на Челси", пише бТВ.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова също потвърди новините за здравето на актьора. На страницата си във Facebook тя публикува снимка със Стефан Данаилов и написа, че той е излязъл от комата. Тя посочва, че той диша самостоятелно и се чувства много добре.
 

Скъпи приятели, много съм щастлива да ви кажа, че Стефан излезе от комата. Контактен е, диша самостоятелно и е много по-добре. Даже иска да се прибира у дома. На лекарите от ВМА - огромно благодарим!

Публикувахте от Корнелия Нинова в Петък, 18 октомври 2019 г.
Премиерът Бойко Борисов изрази притеснение за здравословното състояние на Стефан Данаилов. Борисов показа подкрепата си за легендата на българското кино с коментар в профила си във Facebook. "С теб съм!" написа министър-председателят под своя снимка с Ламбо, на която двамата са прегърнати. 
 
 

С теб съм!

Публикувахте от Бойко Борисов в Четвъртък, 17 октомври 2019 г.
Стефан Данаилов претърпя инцидент през лятото, който завърши с тежка операция на тазобедрената става, а от санаториума на Министерството на отбраната в Хисаря, където се възстановяваше, актьорът по спешност бе транспортиран до ВМА-София и приет в реанимацията заради проблем с излив на белия дроб.