Служители на правоохранителните органи, маскирани с качулки, са влезли в сградата на застрахователната компания „Лев Инс“, предаде NOVA .

По информация на техни източници акцията е във връзка с убийството на Алексей Петров. МВР е влязло в сградата по неотложност около 12.00 ч.

БТА

Упълномощеният от ръководството на компанията "Лев Инс" Явор Колев отрече акцията на полицията да е свързана с компанията и Съюза за стопанска инициатива. Той каза още, че служителите са на работните си места и работят.

БТА

"Действията по разследването нямат нищо общо с компанията "Лев Инс". В момента се извършват действия по разследване към друга компания, която има офиси в тази сграда", каза директорът по "Информационни технологии и киберсигурност" в "Лев Инс" Явор Колев.

БТА


От компанията "Лев Инс" разпространиха становище по случая. Публикуваме го без редакторска намеса:

Уважаеми колеги, във връзка с полицейската акция в офис-сградата на бул. "Черни връх" 51Д, заявяваме, че действията на органите на реда не са свързани с дейността на застрахователна компания ЛЕВ ИНС. Действията са насочени към компания, която е наемател в сградата, както и помещенията на Съюза за стопанска инициатива. Бяха отцепени два етажа, а служителите изолирани и лишени от комуникации. Уверяваме ви, че ЗК "ЛЕВ ИНС" АД работи и ще продължава да предлага най-добрите услуги на застрахователния пазар.
"Лев Инс"




















На територията на сградата, намираща се на бул. "Черни връх" 5, има автомобили на полицията. Предстои Софийската градска прокуратура да бъде уведомена за действията на униформените.

БТА

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
NOVA