Син депутат: Борисов ще е кандидат-президентът на ГЕРБ
Син депутат: Борисов ще е кандидат-президентът на ГЕРБ / снимка: БГНЕС, архив
Син депутат: Борисов ще е кандидат-президентът на ГЕРБ
38164
Син депутат: Борисов ще е кандидат-президентът на ГЕРБ
  • Син депутат: Борисов ще е кандидат-президентът на ГЕРБ

Най-вероятно премиерът Бойко Борисов ще бъде кандидатът на ГЕРБ за президентските избори, защото ще се окаже, че той е единственият, който ще може да ги спечели, заяви в Хасково депутатът от СДС Михаил Михайлов. Той допълни, че ако Борисов стане президент, това ще бъде краят на ГЕРБ. Михайлов даде пример от годините на прехода с Желю Желев, Петър Стоянов и Георги Първанов, които са станали президенти и са се дистанцирали от партиите си.

Колкото до политическата обстановка в момента и скандалите със СРС-тата, Михаил Михайлов , който е психиатър по професия, ги определи като шизофренни и като два паралелни свята. „Няма компетентност в управлението на държавата ни”, заяви той и допълни, че „според мен големият проблем на ГЕРБ е човешкият ресурс - липсата на компетентни хора. Виждам го от парламента, виждам го и от работата в комисиите”.

„Спиралата на скандалите ще продължава - днес ще се извадят две-три СРС-та, утре ще се извадят сигурно още няколко”, прогнозира народният представител. Според него гражданите не се интересуват от това дали някой е подслушвал друг. Той смята, че гражданите се интересуват от въпросите защо у нас дизелът е по-скъп от бензина, за разлика от другите европейски държави, както и дали има картелно споразумение между зърнопроизводителите или между хлебопроизводителите.

Още новини от Хасково