Сидеров: Предсрочните парламентарни избори не зависят само от Борисов
Сидеров: Предсрочните парламентарни избори не зависят само от Борисов / netinfo

“Ако Бойко Борисов наистина желае да смени тройната коалиция, трябва да изкара хората на улицата”. Това заяви в Бургас лидерът на “АтакаВолен Сидеров. Той беше в морския град, за да поздрави класираният на второ място в кметската надпревара кандидат на “Атака” Валери Симеонов

Според Сидеров най-добри резултати партията е постигнала именно в Бургас, където местните депутати са мнозинство в общинския съвет.

Според лидера на „Атака” Волен Сидеров предсрочните парламентарни избори не зависят само от Бойко Борисов, но ако те станат чрез едно споразумение със Сергей Станишев, то ГЕРБ ще измести просто НДСВ от тройната коалиция. Ако наистина настоящият кмет на София желае да има предсрочни избори, то би трябвало да изведе хората на улицата. Затова си мисля, че думите на Борисов няма да бъдат подкрепени с действия, заяви Волен Сидеров. Той смята, че ако наистина се стигне до парламентарни избори, резултатите ще бъдат съвсем различни от тези на местните при това в полза на „Атака”.

Лидерът на „Атака” изрази мнение, че в цялата страна са били брутално купувани гласове. Той лично имал информация, подкрепена с факти, че гласове на „Атака” са били занулявани в конкретни секции в столицата.

За кого е работило това фалшифициране, показва резултатът на ГЕРБ за сметка на нашия, каза още Сидеров.

От „Атака”, както и от БСП, ще работят за промяна на избирателния закон. Постиженията на „Атака” по време на местните избори в страната са били най-добри в Бургас. За първи път „Атака” присъства в общинския съвет в областен град, при това с 13 членове, и това ще бъде изпитание за актива на партията, обобщи Сидеров.

Други новини от Бургас