Категорично има координирани действия между президента Радев и ГЕРБ. Това заяви депутатът от „Продължаваме Промяната” Радостин Василев по NOVA.

Според него думите на държавния глава към партията на Кирил Петков и Асен Василев не отиват на позицията на Румен Радев. Симбиозата между Радев и Борисов е толкова силна, че няма нужда да се срещат, твърди още народният представител.

Припомняме, че след обвиненията от ПП в кооринирани действия между президентската институция и най-голямата партия в парламента, президентът каза: „Беше грешка, че изобщо дадох шанс такива хора да откраднат надеждите ни за промяна”.

„Аз мога лично за сектор спорт да ви кажа. Там има абсолютно координирани действия по възстановяване на всички корумпирани служители, които съм освободил и от Българския спортен тотализатор, и от Национална спортна база, и от Министерството. Систематично и целенасочено унищожаване на всичко, което бях направил”, категоричен е бившият спортен министър. По думите му подобни действия се наблюдават в тол системата, в Министерство на земеделието, в Министерство на регионалното развитие и благоустройството. Според Василев „президентът играе своя игра”.

Целия разговор гледайте във видеото.