/ Президентство на Република България
Държавният глава Румен Радев удостои с Почетния знак на президента Енчо Керязов за цялостния принос на именития акробат и артист в областта на спорта и цирковото изкуство. Носител на редица награди и отличия като еквилибрист в Холандия, Германия и Франция, от 2010 година Енчо Керязов има фондация на негово име, подпомагаща българските таланти, в сферата на изкуствата и спорта. Видният български спортист и общественик е част от Обществения съвет по физическо възпитание и спорт към Президента на Републиката и лице на кампанията „Спортувай с Президента“.

Президентство на Република България

Нужно е голямо сърце, родолюбие и много любов, за да се постигне това, което Вие правите за българските деца, изтъкна президентът на церемонията и подчерта, че връченото отличие е израз на признателността на цялото общество за подкрепата, която Керязов оказва на децата на България.

Президентство на Република България

Надявам се все повече успели българи да последват Вашия пример да подадат ръка на младите таланти, които катерят стръмната пътека към успеха, посочи държавният глава. Той приветства организирания от фондацията на Керязов спектакъл „Нощ на звездите“, чието мото на тазгодишното 10-то юбилейно издание е „Благотворителността осмисля успеха“.

Президентство на Република България

Получавал съм много награди по света, но тази е най-ценна, защото е признание тук, в Родината, каза Енчо Керязов след като бе удостоен с Почетния знак на президента. Керязов изрази надежда, че ще продължи да вдъхновява младите таланти на България да преследват мечтите си.