Полицията проверява скандала между Рут Колева и служителка на Външно
Полицията проверява скандала между Рут Колева и служителка на Външно / DarikNews.bg, архив

Полицията образува проверка за скандала между певицата Рут Колева и служителката в Министерството на външните работи Деница Михайлова, съобщава bTV. Вчера между двете възникна конфликт на наказателен паркинг в София. Стигна се до обиди, удари и жалби в столичното Пето РПУ. Колева и Михайлова продължиха да се обстрелват с взаимни обвинения и в медиите. Всяка от тях твърди, че е била нападната.

Певицата каза за Дарик, че на наказателния паркинг мъж, който се оказа от омански произход, обиждал България, което й се сторило нередно, тъй като той е гост на страната. Тя му направила забележка, а той отвърнал, че няма да говори с нея, защото е жена. След това съпругата на чужденеца я нападнала словесно, твърди певицата. После Рут Колева решила да я снима с телефона си и когато го извадила, жената я нападнала с "юмруци, шутове", скубала я.

Рут Колева твърди, че е била нападната, ще заведе дело

Служителката във Външно министерство разказа, че певицата е удряла не само нея, но и съпруга ѝ, който е инвеститор от Оман, съобщава bTV. „Взех ѝ телефона, след което тя започна да ме драска, започна да дере съпруга ми по лицето. Той има дълбока прорезна драскотина от нея. Счупи му очилата", разказа тя. Михайлова твърди още, че певицата обидила съпруга ѝ на „сириец" и „терорист". Колева е категорична, че не е нападала никого и това можело да се види на охранителните камери.

От МВнР заявили, че ще вземат отношение по случая след експертизите на МВР. Полицията вече иззе записите от камерите на паркинга и започна да разпитва свидетели.