Бойко Борисов се среща с представители на Българското конгресно бюро
Бойко Борисов се среща с представители на Българското конгресно бюро / пресцентър, правителствена информационна служба
Още днес здравният министър ще издаде заповед за провеждане на конгреси, семинари и конференции
Премиерът Бойко Борисов се срещна с представители на Българското конгресно бюро. В срещата участваха също министърът на здравеопазването Кирил Ананиев и проф. Тодор Кантарджиев от Националния оперативен щаб. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

По време на разговора от Българското конгресно бюро запознаха премиера и здравния министър с проблемите на сектора, който е напълно блокиран и на практика не функционира от самото начало на пандемията с коронавируса.

Ананиев и Банов обсъждат мерките за отваряне на танцовите зали


„Пред последната седмица нивото на заболеваемост непрекъснато намалява. От данните, с които разполагат здравните власти, може да предприемем поредната стъпка за разхлабване на мерките и да се разрешат пореден тип мероприятия“, коментира премиерът Борисов.
 

Бойко Борисов се среща с представители на Българското конгресно бюро
пресцентър, правителствена информационна службаНа срещата беше постигнат консенсус по проблемите на бранша. Вследствие на това, още днес здравният министър Кирил Ананиев ще издаде заповед, с която ще се регламентира реда за провеждането на конгресно-конферентни мероприятия, семинари и изложения.