Михаил Дюзев е Гласът на Дарик за 2010 г.
Михаил Дюзев е Гласът на Дарик за 2010 г. / Sofia Photo Agency
Михаил Дюзев е Гласът на Дарик за 2010 г.
37319
Михаил Дюзев е Гласът на Дарик за 2010 г.
  • Михаил Дюзев е Гласът на Дарик за 2010 г.

Водещият на сутрешния блок „Дарик кафе" Михаил Дюзев е Гласът на Дарик за 2010 година. Утре Дарик радио отбелязва своята 18-годишнина.

Първото и единствено частно радио в България с национален лиценз стартира своята програма на 21 януари 1993 г. точно в 12 часа.

Ето какво сподели Михаил Дюзев за наградата Глас на годината: "Това е най-голямото признание, което получавам в Дарик радио и предполагам, че за всички журналисти в медията е така. Мисля, че е с натрупване, едва ли е конкретно за 2010 година. Едно от първите признания, които получих като водещ на сутрешния блок, беше още в същата година на медийния фестивал в Албена. Сутрешният блок на Дарик получи голямата награда за сутрешно информационно шоу. Мисля, че от тогава по някакъв начин може би съм ставал по-добър, за да се стигне до днес - станах глас на годината. Сутрешният блок е даже малко скок, на най-високо се качваш. Денят започва от сутрешния блок", сподели Дюзев.

Над 60 ще бъдат гост-водещите в ефира на Дарик за рождения ден на медията. 20 са журналистите - шефове на медии и актьори, които ще представят новините след 8.00 ч., а в 7.30 часа първото предаване е с водещ министърът на отбраната Аню Ангелов. По традиция на рождения ден на Дарик пред микрофоните сядат приятели, партньори, лицата от новините и репортажите на медията.

Всичко се слуша" е слоганът, който екипът на медията избра за рождения си ден тази година.