/ БГНЕС
Председателят на ВОЛЯ Веселин Марешки поздрави всички българи по повод Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост.

"Честит празник на българската просвета и култура и на славянската писменост!

Най-българският празник!

Поклон пред вас, български учители!

Както и да се развие животът на човек, той винаги помни своите първи преподаватели, хората, които са отворили съзнанието му за наука, за изкуство. Никога не забравя вълнението в час, съучениците си, стремежът към знания и амбицията да се доказваш колко много си научил и колко можеш!

 
 

Честит празник на българската просвета и култура и на славянската писменост! Най-българският празник!🇧🇬 Поклон пред...

Публикувахте от Веселин Марешки в Събота, 23 май 2020 г.

В най-важния период от живота ни - израстването, учителите са до нас, наравно с нашите родители! Затова вечно сме им признателни!

Тези дни, когато децата учат от вкъщи, българските учители показаха адаптивност, модерно мислене, иновативност! Спасиха учебния процес със своята всеотдайност и професионализъм! Браво!

Няма да пропусна днес да поздравя и всички дейци на българската култура - певци, художници, писатели, поети, преводачи, археолози, читалищни работници- всички , които ревностно пазят и популяризират нашата уникална духовна съкровищница, които с таланта си разнасят славата на България по целия свят!

Бъдете все така вдъхновени родолюбци!

Честит 24 май, свободни българи!",
се посочва в поздравителния адрес на председателя на ВОЛЯ.