По думите му от "Възраждане" са били подложени на една репресивна кампания
"Благодаря на всички, които не се поддадоха на манипулациите и гласуваха за нас. Ние не отидохме на избори – отидохме на битка. Битка, която спечелихме и тепърва предстои да спечелим войната". Това каза лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов на пресконференция след изборите.

"Ние вече две години сме подложени на една безпрецедентна репресивна кампания от органите на държавната власт, която започна в началото на 2020 г., и която все още не е приключила, защото в началото на следващия месец аз за пореден път имам среща с прокуратурата. Тя ми повдигна обвинение за това, че говорейки против мерките на правителството и за това колко са неефективни, внасям паника и психоза в обществото", заяви той. 

По думите му бившите управляващи са направили и "невъзможното, за да докарат нещата до някакъв частичен завършек в тяхна полза, завеждайки безпрецедентно дело за забраната на "Възраждане".

"Делото приключи и ние доказахме своята правота в съда. Днес ще посочим кои са основните приоритети на "Възраждане". Ние сме си поставили за цел да управляваме България, а не просто да влезем в парламента", коментира Костадинов.