/ ThinkStock/Getty Images
Лечебното заведение търси помощ за набиране на средства за закупуване на предпазни средства, дезинфекционни препарати, консумативи, медицински изделия и апаратура във връзка с лечението на пациенти с коронавирус - болницата вече лекува болни от COVID-19
И болницата в Пазарджик стартира дарителска кампания „Заедно в битката с COVID-19“, съобщиха от лечебното заведение.

МБАЛ-Пазарджик

"Днес е Благовещение - един от големите пролетни празници. Споредна народните вярвания на този ден болестите си отиват. Искрено се надяваме, че ще има и по-добри дни за всички нас и всички засегнати по целия свят от епидемията от коронавируса.

Болницата в Нова Загора търси финансова помощ за дезинфектанти и предпазни средства

Докато това се случи обаче, се нуждаем да сме силни и обединени. Нуждаем се от подкрепа и помощ. Никой от нас не е застрахован, че няма да се разболее на 100 процента.

МБАЛ-Пазарджик

Точно в такива моменти на кризи се нуждаем от повече човечност, съпричастност и доброта. МБАЛ „Пазаржик” стартира дарителска кампания „Заедно в битката с COVID-19“.

Доброто го има: Събрани са средствата за закупуване на два дезинфекционни апарата за болницата в Сливен


Лечебното заведение търси помощ за набиране на средства за закупуване на предпазни средства, дезинфекционни препарати, консумативи, медицински изделия и апаратура във връзка с лечението на пациенти с коронавирус.

Сливенската болница с апел за финансова помощ за покупката на два дезинфекционни апарата

Областната болница приема и директни дарения на предпазни маски, защитни облекла и други консумативи, свързани с работата на медицинския персонал. Може да помогнете и на работещите в лечебното заведение, които вече живеят в Инфекциозно отделение с доставка на храна или хранителни продукти.

МБАЛ-Пазарджик

МБАЛ-Пазарджик е най-голямото здравно заведение в област Пазарджик, където функционира Инфекциозно отделение, в което се настаняват пациенти със симптоматика за коронавирус. Болницата вече лекува болни от COVID-19 . Лечебното заведение е на първа линия в борбата със заболяването".
 
Разчитаме на вас в този труден момент! Нека бъдем заедно в тази битка за живот!

“МБАЛ-ПАЗАРДЖИК“АД
ЦКБ АД КЛОН ПАЗАРДЖИК
IBAN: BG40 CECB 9790 10А2 3181 00
BIC: CECBBGSF
Основание за превод: Дарение за COVID-19