Шефът на ЦСКА Гриша Ганчев потвърди, че търгът за емблемата е пропаднал, съобщи Gong.bg В крайна сметка търгът ще трябва да бъде насрочен отново на друга дата и неизвестно място.
 
Търгът за емблемата на ЦСКА бе провален, след като фенове не допуснаха представителя на ЦСКА 1948 Никола Газдов да влезе в административната част на стадиона, за да подаде документите си. Той бе съпроводен от полицаи, но въпреки това не успя да пробие, тъй като полицията се опасяваше да не нарани деца от школата, които се бяха омесили с тълпата фенове.

Търгът за емблемата на ЦСКА към провал (СНИМКИ/ВИДЕО)
 
Преди това с бурни аплодисменти от над 300 фенове на ЦСКА бе посрещнат собственикът на клуба Гриша Ганчев при пристигането на обяд на стадион "Българска армия". На стадиона се появи и синдик Дора Милева. За разлика от Ганчев, тя бе посрещната от запалянковците с бурни освирквания.
 
По-късно Ганчев обяви, че причината за пропадането на търга е била в нежеланието на представителя на ЦСКА 1948 да влезе в сградата.
 
Имаше търг. Някои хора не пожелаха да влязат вътре. Направиха панаирите тук. Ние си подадохме офертата. Госпожата е решила, че ще прекрати търга. Търгът се води, че не е проведен. Причината е била, че не е бил осигурен достъп. Полицаите осигуриха достъп и всичко. Има големи комплексари във футбола в България. И панаирите трябва постоянно да са на „Армията“. Кого визирам? Вие да не сте паднали от небето? Като малко дете му се е искало еди какво си и еди що си. Чакаме следващия търг и ще участваме. Не знам да има отбор ЦСКА 1948“, каза Ганчев.

Бизнесмен се закани да спре търга за емблемата на ЦСКА
 
Такъв е животът. Всеки иска да се прави на интересен и на маймуна. С кого трябва да се боря? ЦСКА е тук, ЦСКА е хората. Питайте синдика на каква стойност е офертата. Като представят повече пари, да си живи и здрави“, допълни още той.
 
„Сега да ви кажа нещо. Единият човек беше тук, а другите им две фирми бяха на „Васил Левски“. Ако този беше успял да влезе, а той не искаше да влезе, щяха да кажат, че онези оттам не са били допуснати“, каза още Ганчев.
 
„Мачът с Лудогорец е като всеки един мач от първенството. Като предложат по-висока оферта, да предложат. В ход е новата емблема за 70 години ЦСКА. Много е хубава, с леки подобрения. Решили са да си играйкат, нека си играйкат. Явно този отбор ги тревожи много. Свидетели сте на всички панаири. Пратиха ни по села и паланки. Истинските армейци не могат да позволят това нещо. Кой иска да го заличи клуба? Други отбори имат ли дългове? Имат. Защо стоят те, а този отбор беше пратен по ниските дивизии. Защо го занулиха. Дайте да си говорим откровено“, каза разпалено Гриша Ганчев и допълни:
 
„Не знам дали Домусчиев стои зад проекта, може да е Домусчиев“.
Gong.bg