Търгът за емблемата на ЦСКА изглежда провален. Различни източници покрай стадион „Българска армия“ твърдят, че поради неспазване на процедурата на провеждане и недопускането на представител на ЦСКА 1948 до нея ще бъде обявено, че търгът ще се проведе отново на друга дата и вече на неизвестно място. Това трябва обаче да бъде потвърдено официално от синдик Дора Милева. От ЦСКА 1948 обаче са готови да обжалват при друго решение, посочва Gong.bg

Днес трябваше да се проведе дългоочакваният търг за активите на фалиралия футболен клуб. Документи за участие в него подадоха две фирми и Гриша Ганчев. Всички активи трябваше да се продават заедно чрез тайно наддаване. Общата им оценка е 1 милион 650 хил. лева, като най-скъпо са оценени емблемата на ЦСКА - близо един милион лева, посочва NOVA. За купувач трябваше да бъде обявен този, който е предложил най-високата цена.

Много фенове се събраха пред стадиона с освирквания и скандирания. Около обяд ситуацията пред стадиона ескалира след идването на изпълнителния директор на ЦСКА 1948 Никола Газдов. При появата си пред стадиона в "Борисовата градина" той бе посрещнат с обидни възгласи от събралите се фенове, като той трябваше да бъде охраняван плътно от присъстващата на място жандармерия. Впоследствие насъбралите се привърженици на „червените” не позволиха на Газдов да влезе в административната сграда на стадиона, за да се включи в наддаването.

Бизнесмен се закани да спре търга за емблемата на ЦСКА
 

 
Малко преди това с бурни аплодисменти от над 300 фенове на ЦСКА бе посрещнат собственикът на клуба Гриша Ганчев при пристигането си на обяд на стадион "Българска армия".
 
Малко след това на стадиона се появи и синдик Дора Милева. За разлика от Ганчев, тя бе посрещната от запалянковците с бурни освирквания, пише Gong.bg.

ЦСКА
БГНЕС, архив

Коментарите са, че Милева е дошла на "Армията" с колата на един от шефовете на ЦСКА Милко Георгиев, който пристигнал заедно с нея.

Полицейското присъствие в района е изключително засилено.

ЦСКА
БГНЕС

nova.bg