Големия Маргин се нуждае от операция
Големия Маргин се нуждае от операция / netinfo

Моментното здравословно състояние на Красимир Маринов, Големия Маргин, не му позволява да участва в съдебния процес срещу него. Наложително е оперативното му лечение в специализирана клиника.

Тази експертиза прие Софийският градски съд. Следобед съдът ще се произнесе за мярката на Маргина. Красимир Маринов, известен като Големия Маргин, беше докаран в съдебната зала в инвалидна количка. По време на заседанието на съда, той лежеше на една от пейките в съдебната зала.

Медицинската експертиза показа, че състоянието му е изключително тежко и се е влошило през последните месеци. Налагало се е оперативно лечение в специализирана клиника.

Освен дискова херния, Красимир Маринов има още пареза, хемороиди, има проблеми и със сексуалния живот. В експертизата пише: „Фактът, че се изпуска по малка нужда в ареста, го прави зависим от хора, които не са длъжни да го обслужват.”

Медицинските експерти твърдят, че възстановителния период след операцията е от три до девет месеца. Тогава той ще може да участва активно в съдебния процес. Прокурора по делото на братята Маргини, Роман Василев, потвърди, че е бил заплашван миналата нощ, когато в двора на къщата му в Бояна е влязъл маскиран мъж.

Главният прокурор е разпоредил Роман Василев да бъде охраняван.

За свидетели по делото и в днешното заседание на съда бяха призовани Румен Николов – Пашата и съпругата на Младен Михалев – Маджо, Елена.

Съдът трябва да реши дали ще спре процеса по едно от най-скандалните дела-това срещу Маргините, и дали ще пусне за операция Красимир Маринов.